Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.10.2021
Náhrada nedostupného LC100 od DSC
Oblíbené interiérové pohybové detektory LC-100 od DSC momentálně nejsou (a nějakou dobu s největší pravděpodobností kvůli přerušení výroby nebudou) do... číst celé
14.09.2021
HW změna u ESIM320, aktualizace SW Config Tool
S koncem léta 2021 došlo k drobné hardwarové změně u GSM modulu ESIM320. Nové verze modulů ESIM320 poznáte tak, že jsou označeny na plošném spoji štít... číst celé
01.09.2021
Venkovní bezdrátové detektory v nabídce!
Tento týden jsme zařadili do prodeje novou kategorii bezdrátového příslušenství Eldes -  a to bezdrátové venkovní detektory. Konkrétně se jedná o: ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
05.10.2021
Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
Venkovní teploty klesají a v bytových i nebytových prostorech se začíná topit. Nároky na topení bývají i v rámci jednoho objektu různé a také s tím Vá... číst celé
Zobrazit všechny články

 

http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@alarmprodej.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
05.10.2021
Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
Venkovní teploty klesají a v bytových i nebytových prostorech se začíná topit. Nároky na topení bývají i v rámci jednoho objektu různé a také s tím Vá... číst celé
Funkce přístupového systému u ústředny ESIM384
29.09.2021
Funkce přístupového systému u ústředny ESIM384
Při instalaci ústředen Eldes ESIM384 - zejména v kancelářských prostorách - se občas setkáváme s dotazem, zda by instalovaný zabezpečovací systém nemo... číst celé
Jak na automatické ovládání pohonu vrat s ESIM320
13.09.2021
Jak na automatické ovládání pohonu vrat s ESIM320
GSM modul ESIM320 slouží zejména k ovládání různých vrat, bran, závor apod. pomocí mobilního telefonu. Modul ESIM320 toho ale umí mnohem víc - např. o... číst celé
Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
22.06.2021
Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
Takto honosně a vtipně (haha - víme, že správně je Rožmberk :-) jsme nazvali další z článků, které popisují nestandardní a přitom velmi praktické přík... číst celé

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.