Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.05.2021
Podrobný návod pro přidání kamer do aplikace v češtině!
Již jsme Vás informovali o nové významné funkci aplikace Eldes Security, kterou lze nyní snadno rozšířit o připojení libovolné IP kamery. V aplikaci n... číst celé
18.05.2021
Poslední certifikační workshop před letní pauzou
V posledním květnovém týdnu pořádáme poslední certifikační workshop před letní pauzou. Srdečně Vás zveme k účasti! AKTUÁLNÍ TERMÍNY ŠKOLENÍ / WORKSHO... číst celé
12.05.2021
Ovládání závlahového systému pomocí ústředny ESIM384
Pro ovládání automatického zalévání existují jednoúčelové řídící systémy. Stejnou službu Vám ale prokáže i naše ústředna zabezpečovacího systému Eldes... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
22.06.2021
Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
Takto honosně a vtipně (haha - víme, že správně je Rožmberk :-) jsme nazvali další z článků, které popisují nestandardní a přitom velmi praktické přík... číst celé
Zobrazit všechny články

 

http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@alarmprodej.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
22.06.2021
Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
Takto honosně a vtipně (haha - víme, že správně je Rožmberk :-) jsme nazvali další z článků, které popisují nestandardní a přitom velmi praktické přík... číst celé
ET083 - levný systémový komunikátor k ústřednám PARADOX
08.06.2021
ET083 - levný systémový komunikátor k ústřednám PARADOX
Zabezpečovací ústředny kanadského výrobce Paradox neobsahují GSM/GPRS komunikátor. Ten se dokupuje jako příslušenství (PCS250) a není zrovna levný. Mů... číst celé
Řízení filtrace a ohřevu bazénu ústřednou ESIM384
18.05.2021
Řízení filtrace a ohřevu bazénu ústřednou ESIM384
I s menším sezónním bazénem pro děti bývá přes léto spousta práce - zejména máte-li filtraci spojenou se solárním ohřevem. Pak je třeba sledovat teplo... číst celé
Ovládání závlahového systému pomocí ústředny ESIM384
11.05.2021
Ovládání závlahového systému pomocí ústředny ESIM384
Pro ovládání automatického zalévání existují jednoúčelové řídící systémy. Stejnou službu Vám ale prokáže i naše ústředna zabezpečovacího systému Eldes... číst celé

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v pracovní dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.