Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.09.2022
Klávesnice EKB3 ZDARMA!
K sadě ústředny ESIM384 a plechového instalačního boxu ME1 dostanete nyní klávesnici EKB3 ZDARMA! Vzhledem k tomu, že většina našich zákazníků objedn... číst celé
20.09.2022
Aktualizovaný manuál pro Pitbulla
Dnešním dnem je Vám k dispozici aktualizovaná verze českého překladu uživatelského manuálu pro PITBULL ALARM PRO. Původní verze 1.0 z roku 2018 již v ... číst celé
31.08.2022
V září ESIM320 ještě o 12% levněji
V září se otevírají nejen brány škol, ale přes mobilní telefon se může automaticky otevírat i ta Vaše! A nebo můžete prozvoněním či přes aplikaci nebo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Odstřežení garáže otevřením vrat
21.06.2022
Odstřežení garáže otevřením vrat
Jak zařídit, aby se alarm odstřežil automaticky vždy, když se otevřou garážová vrata? Pokud máte alarm od Eldesu, pak velmi jednoduše! Další praktický... číst celé
Zobrazit všechny články
http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu
Ochrana osobních údajů e-shopu
  1. Společnost Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravní společnost Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy, IČ: 61329266.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@alarmprodej.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky alarmprodej.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Odstřežení garáže otevřením vrat
21.06.2022
Odstřežení garáže otevřením vrat
Jak zařídit, aby se alarm odstřežil automaticky vždy, když se otevřou garážová vrata? Pokud máte alarm od Eldesu, pak velmi jednoduše! Další praktický... číst celé
Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
26.04.2022
Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
Vyhlásit poplach ihned po otevření hlídaných dveří umí každý alarm. Ale vyhlásit jej jen tehdy, když jsou hlídané dveře otevřeny déle než je potřeba, ... číst celé
Poslední nezhasíná? Nechte to na alarmu!
19.04.2022
Poslední nezhasíná? Nechte to na alarmu!
Poslední při odchodu nezhasíná a v budově se zbytečně svítí celou noc? Tak i tento problém Vám může pomoci velmi jednoduše vyřešit Váš zabezpečovací s... číst celé
Bezdrátová zásuvka jako Wattmetr
15.02.2022
Bezdrátová zásuvka jako Wattmetr
Ono se to málo ví, ale bezdrátová zásuvka EWM1 od Eldesu funguje také jako Wattmetr. A ne jen tak ledajaký, protože kromě měření aktuální okamžité spo... číst celé

Najdete nás i na MALL.CZ

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v pracovní dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz