Logo
v prac. dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.11.2020
Venkovní siréna MR100 v černém
Dnes byla do naší nabídky zařazena nová varianta oblíbeného produktu - totiž venkovní zálohovaná mikroprocesorová siréna MR100 v černé barvě. Až dosud... číst celé
09.11.2020
20 ústředen ELDES do PCO NAM zdarma
Provozujete Pult Centralizované Ochrany od firmy NAM system, s.r.o. a rádi byste vyzkoušeli nebo máte požadavek na připojení naší ústředny ELDES do Va... číst celé
06.11.2020
Aplikace Eldes Security nyní v češtině!
V pátek 6. listopadu 2020 byla uvolněna aktualizace aplikace Eldes Security, na kterou jsme dlouho čekali - obsahuje totiž konečně podporu češtiny! Po... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
25.06.2020
Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
Běh příchodového či odchodového zpoždění je signalizuje ústředna ESIM384 akusticky pípáním klávesnic. Někdy však chceme běh zpoždění signalizovat pouz... číst celé
Zobrazit všechny články

 


Eldes Academy


 

http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
25.06.2020
Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
Běh příchodového či odchodového zpoždění je signalizuje ústředna ESIM384 akusticky pípáním klávesnic. Někdy však chceme běh zpoždění signalizovat pouz... číst celé
ELDES Wait&Go
09.06.2020
ELDES Wait&Go
V souvislosti s komplikacemi souvisejícími s COVID-19, konkrétněji s tím, že řada provozoven, které se postupně otevírají, musí dodržovat omezení týka... číst celé
Volba relé k sepnutí u ESIM320
01.06.2020
Volba relé k sepnutí u ESIM320
GSM modul (GSM relé) ESIM320 obsahuje dvě relé. Jak to udělat, aby mohl uživatel podle potřeby vybrat, které relé právě sepnout? číst celé

ALARM PRODEJ.CZ je součástí CENTR PCO s.r.o.

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v prac. dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.