Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.03.2022
Nový produkt v nabídce!
Upozorňujeme na nový produkt v naší nabídce. Jedná se o kombinovaný drátový požární detektor (opticko-kouřová a teplotní detekce) renomovaného výrobce... číst celé
24.01.2022
Nový katalog Eldes 2022
Rádi bychom Vás upozornili na nový katalog Eldes s aktuálními produkty, který je k dispozici ke stažení na našem webu. K dispozici bude opět i jeho ti... číst celé
18.01.2022
Aktualizované manuály pro ESIM384
Právě jsme dokončili aktualizaci českého překladu instalačního manuálu pro ústřednu ESIM384. Od data jeho vydání v roce 2017 již uplynul nějaký ten pá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
26.04.2022
Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
Vyhlásit poplach ihned po otevření hlídaných dveří umí každý alarm. Ale vyhlásit jej jen tehdy, když jsou hlídané dveře otevřeny déle než je potřeba, ... číst celé
Zobrazit všechny články
http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 leta to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
26.04.2022
Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
Vyhlásit poplach ihned po otevření hlídaných dveří umí každý alarm. Ale vyhlásit jej jen tehdy, když jsou hlídané dveře otevřeny déle než je potřeba, ... číst celé
Poslední nezhasíná? Nechte to na alarmu!
19.04.2022
Poslední nezhasíná? Nechte to na alarmu!
Poslední při odchodu nezhasíná a v budově se zbytečně svítí celou noc? Tak i tento problém Vám může pomoci velmi jednoduše vyřešit Váš zabezpečovací s... číst celé
Bezdrátová zásuvka jako Wattmetr
15.02.2022
Bezdrátová zásuvka jako Wattmetr
Ono se to málo ví, ale bezdrátová zásuvka EWM1 od Eldesu funguje také jako Wattmetr. A ne jen tak ledajaký, protože kromě měření aktuální okamžité spo... číst celé
Popis komunikačních metod ústředny ESIM384 na PCO
01.02.2022
Popis komunikačních metod ústředny ESIM384 na PCO
Jak se dá napojit ústředna zabezpečovacího systému Eldes ESIM384 nebo PITBULL ALARM PRO na pult centralizované ochrany (PCO)? Jednoduše - a to hned ně... číst celé

Najdete nás i na MALL.CZ

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v pracovní dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz