Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.09.2022
Klávesnice EKB3 ZDARMA!
K sadě ústředny ESIM384 a plechového instalačního boxu ME1 dostanete nyní klávesnici EKB3 ZDARMA! Vzhledem k tomu, že většina našich zákazníků objedn... číst celé
20.09.2022
Aktualizovaný manuál pro Pitbulla
Dnešním dnem je Vám k dispozici aktualizovaná verze českého překladu uživatelského manuálu pro PITBULL ALARM PRO. Původní verze 1.0 z roku 2018 již v ... číst celé
31.08.2022
V září ESIM320 ještě o 12% levněji
V září se otevírají nejen brány škol, ale přes mobilní telefon se může automaticky otevírat i ta Vaše! A nebo můžete prozvoněním či přes aplikaci nebo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Odstřežení garáže otevřením vrat
21.06.2022
Odstřežení garáže otevřením vrat
Jak zařídit, aby se alarm odstřežil automaticky vždy, když se otevřou garážová vrata? Pokud máte alarm od Eldesu, pak velmi jednoduše! Další praktický... číst celé
Zobrazit všechny články
http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Odstřežení garáže otevřením vrat
21.06.2022
Odstřežení garáže otevřením vrat
Jak zařídit, aby se alarm odstřežil automaticky vždy, když se otevřou garážová vrata? Pokud máte alarm od Eldesu, pak velmi jednoduše! Další praktický... číst celé
Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
26.04.2022
Delší reakce zóny - aneb jak otvírat, ale nenechat otevřeno
Vyhlásit poplach ihned po otevření hlídaných dveří umí každý alarm. Ale vyhlásit jej jen tehdy, když jsou hlídané dveře otevřeny déle než je potřeba, ... číst celé
Poslední nezhasíná? Nechte to na alarmu!
19.04.2022
Poslední nezhasíná? Nechte to na alarmu!
Poslední při odchodu nezhasíná a v budově se zbytečně svítí celou noc? Tak i tento problém Vám může pomoci velmi jednoduše vyřešit Váš zabezpečovací s... číst celé
Bezdrátová zásuvka jako Wattmetr
15.02.2022
Bezdrátová zásuvka jako Wattmetr
Ono se to málo ví, ale bezdrátová zásuvka EWM1 od Eldesu funguje také jako Wattmetr. A ne jen tak ledajaký, protože kromě měření aktuální okamžité spo... číst celé

Najdete nás i na MALL.CZ

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v pracovní dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz